The -vec-report and -par-report don't bring any messages [XL#Akio]

The -vec-report and -par-report don't bring any messages [XL#Akio]

I am tesing Parallel Composer Update3.

I found /Qvec-report and /Qpar-report emit no useful messages.

What I did on command line is as below using int_sin.c default sample.

> icl int_sin.c /QxSSE3 /Qvec-report3 /Qparallel /Qpar-report3

This command line is used to give us some related information in 11.0 Compiler.

Regards,

Akio

5 posts / 0 new
Last post
For more complete information about compiler optimizations, see our Optimization Notice.

Hi Akio,

Yes, it looks like a problem as when I compiled I didn't see the messages that I got when compiling in 11.0. Will follow up on this and will post as soon as there's any update.

-regards.

Hi Akio,

There is a bug with the vectorizer and parallelizer reports. To get those visible, you need to use /Qdiag-enable:vec,par until you get an update with the fix.

There's a tracker that is filed on this and I'll let you know as soon as there's an update on the fix, appreciate much.

-regards,

Kittur

Hi Kittur,
Thank you for your reply.
I tried /Qdiag-enable:vec,par and made sure it works with that option.
I wait for the fix then.
Akio

Hi Akio,
This issue is fixed in the latest release (Composer 2011 update 1) which you can download from the https://registrationcenter.intel.com/RegCenter/. Appreciate your patience through this.
-regards,
Kittur

Leave a Comment

Please sign in to add a comment. Not a member? Join today