Amplifier update 2 crashes Visual Studio, won't uninstall

Amplifier update 2 crashes Visual Studio, won't uninstall

Hello-As part of an evaluation I installed Parallel Amplifier and used it successfully. Several weeks later, after the evaluation license had expired, I went to demonstrate it to a coworker and most Amplifier actions would result in Visual Studio crashing. Attempting to uninstall Amplifier would fail as well. I obtained another evaluation license and downloaded update 3. Installing update 3 now fails when trying to remove update 2. However, the license file seems to have been applied and the currently installed update 2 no longer crashes (but still won't uninstall from Control Panel).Here is the tail of the installation error log:=== Verbose logging started: 6/9/2010 13:51:47 Build type: SHIP UNICODE 5.00.7600.00 Calling process: C:\\Program Files (x86)\\Intel\\Parallel Studio\\Amplifier\\setup\\Setup.exe ===MSI (c) (6C:B0) [13:51:47:652]: Resetting cached policy valuesMSI (c) (6C:B0) [13:51:47:652]: Machine policy value 'Debug' is 0MSI (c) (6C:B0) [13:51:47:652]: ******* RunEngine: ******* Product: C:\\Program Files (x86)\\Intel\\Download\\Amplifier_update2_setup\\Installs\\Amplifier_update2_win.msi ******* Action: ******* CommandLine: **********MSI (c) (6C:B0) [13:51:47:653]: Client-side and UI is none or basic: Running entire install on the server.MSI (c) (6C:B0) [13:51:50:653]: Failed to grab execution mutex. System error 258.MSI (c) (6C:B0) [13:51:50:655]: Cloaking enabled.MSI (c) (6C:B0) [13:51:50:655]: Attempting to enable all disabled privileges before calling Install on ServerMSI (c) (6C:B0) [13:51:50:656]: Incrementing counter to disable shutdown. Counter after increment: 0MSI (c) (6C:B0) [13:51:50:657]: Decrementing counter to disable shutdown. If counter >= 0, shutdown will be denied. Counter after decrement: -1MSI (c) (6C:B0) [13:51:50:657]: MainEngineThread is returning 1618=== Verbose logging stopped: 6/9/2010 13:51:50 ===
=== Verbose logging started: 6/9/2010 13:51:47 Build type: SHIP UNICODE 5.00.7600.00 Calling process: C:\\Program Files (x86)\\Intel\\Parallel Studio\\Amplifier\\setup\\Setup.exe ===MSI (c) (6C:B0) [13:51:47:652]: Resetting cached policy valuesMSI (c) (6C:B0) [13:51:47:652]: Machine policy value 'Debug' is 0MSI (c) (6C:B0) [13:51:47:652]: ******* RunEngine: ******* Product: C:\\Program Files (x86)\\Intel\\Download\\Amplifier_update2_setup\\Installs\\Amplifier_update2_win.msi ******* Action: ******* CommandLine: **********MSI (c) (6C:B0) [13:51:47:653]: Client-side and UI is none or basic: Running entire install on the server.MSI (c) (6C:B0) [13:51:50:653]: Failed to grab execution mutex. System error 258.MSI (c) (6C:B0) [13:51:50:655]: Cloaking enabled.MSI (c) (6C:B0) [13:51:50:655]: Attempting to enable all disabled privileges before calling Install on ServerMSI (c) (6C:B0) [13:51:50:656]: Incrementing counter to disable shutdown. Counter after increment: 0MSI (c) (6C:B0) [13:51:50:657]: Decrementing counter to disable shutdown. If counter >= 0, shutdown will be denied. Counter after decrement: -1MSI (c) (6C:B0) [13:51:50:657]: MainEngineThread is returning 1618=== Verbose logging stopped: 6/9/2010 13:51:50 ===

Thanks,Edward

3 posts / 0 new
Last post
For more complete information about compiler optimizations, see our Optimization Notice.

Well, turns out that it is still true of Windows 7 (x64) that first step in trouble shooting should be to reboot. It seems that I had another installation process that had failed silently and was blocking all others (logging in/out did not clear the install).Rebooting "suspended" this failed install and allowed Amplifier to be uninstalled.Thanks,Edward

So is Amplifier Update 3 working well now for you?

Leave a Comment

Please sign in to add a comment. Not a member? Join today