How to resolve "checksum mismatch" and related symbol lookup fails

How to resolve "checksum mismatch" and related symbol lookup fails

I've been able to run vtune several times against our target application.   But I haven't figured out how to get the symbols to go into the collected data.  For example, when I shut down the program, I see the following warnings:

amplxe: Using result path `/shared/vtune/scripts/r001hs'
amplxe: Executing actions 34 % Resolving information for `libtpsstool.so'      
amplxe: Warning: Cannot locate symbols for file `/shared/vtune/opt/intel/vtune_amplifier_xe_2013/lib64/libtpsstool.so'.
amplxe: Executing actions 34 % Resolving information for `libdl-2.5.so'        
amplxe: Warning: Cannot locate symbols for file `/lib64/libdl-2.5.so'.
amplxe: Executing actions 35 % Resolving information for `libfips.so'          
amplxe: Warning: Cannot locate symbols for file `/usr/lib64/libfips.so'.
amplxe: Executing actions 35 % Resolving information for `libc-2.5.so'         
amplxe: Warning: Cannot locate symbols for file `/lib64/libc-2.5.so'.
amplxe: Executing actions 36 % Resolving information for `libpthread-2.5.so'   
amplxe: Warning: Cannot locate symbols for file `/lib64/libpthread-2.5.so'.
amplxe: Executing actions 36 % Resolving information for `txx64.debug'         
amplxe: Warning: Cannot match file `/usr/bin/txx64.debug': checksum mismatch.
amplxe: Warning: Cannot locate symbols for file `/usr/bin/txx64.debug'.
amplxe: Executing actions 37 % Resolving information for `ld-2.5.so'           
amplxe: Warning: Cannot locate symbols for file `/lib64/ld-2.5.so'.
amplxe: Executing actions 50 % Generating a report 

The application I'm vetting is "txx64.debug" which includes debug symbols.  I'm curious what the checksum mismatch is from.  And I'm curious why it says "Cannot locate symbols for file ...txx64.debug" when I can use "strings txx64.debug" and see the symbols.

Many thanks

-d

2 posts / 0 new
Last post
For more complete information about compiler optimizations, see our Optimization Notice.

These messages are about "locating" the files.  Are you profiling /usr/bin/txx64.debug?  Is that the app, or is that a copy of the app that is an old version or something like that?  Also, have you modified the binary at all, such that a checksum value would be invalid?

The Search tab is used to tell the VTune Amplifier XE *where* files are, symbol files, binary files, source files, etc.

Regards,
MrAnderson

Leave a Comment

Please sign in to add a comment. Not a member? Join today