OpenCL 2014 beta with Visual Studio 2013

OpenCL 2014 beta with Visual Studio 2013

Hello,

I try to install beta with VS 2013, but I have an "unexpected error"

In another discussion, I have see how to get log file (in attachment). There are some errors with Tahoma font and Dialog, but I imagine it's not the main problem. I have the impression that MSVC 2013 was not found, but it's on standard path (C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 12.0)

Thanks for help

 

System : notebook MSI GT70, Intel i7-4700MQ, Windows 7 64b, Microsoft Visual Studio 2013 (no express), drivers updated

AttachmentSize
Downloadtext/plain log_1.txt1.2 MB
3 posts / 0 new
Last post
For more complete information about compiler optimizations, see our Optimization Notice.

Hi Guillaume,
If look to provided by you log file, issue happen during trying to install VS 2013 API Debugger plugin.

MSI (s) (14:08) [18:34:37:859]: Executing op: CustomActionSchedule(Action=vimF07DD8399F283730F638D80DE2266827,ActionType=3122,Source=C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 12.0\Common7\IDE\VSIXInstaller.exe,Target=/q  "C:\Program Files (x86)\Intel\OpenCL SDK\4.0\bin\x86\VSAddins\12.0\ApiDebugger2013.vsix" /admin,)

For understanding why ApiDebugger2013.vsix failed to be installed please provide related log file from : %temp%\VSIXInstaller_<some_guid>.log
 

Hello

It seems there was a conflict with the installation of OpenCL CPU runtime package (wrong download ?)

I uninstalled and reinstalled, it seems to work. I would test as soon as possible (this is the first time I use the Intel OpenCL SDK)

Thanks

Leave a Comment

Please sign in to add a comment. Not a member? Join today