IntelSCS AMT configuration on Xeon CPU failed

IntelSCS AMT configuration on Xeon CPU failed

Hello,

I´m trying to configure AMT using the IntelSCS software provided by Intel, but during the configuration it pop-ups an error stating that "valid password for the default admin user not found".

In the log file I find:

2013-11-18 08:14:53: Thread:7112(DETAIL) : ACU.dll, Category: AdminUnconfigure Source: Src\ActivatorDll.cpp : UnconfigureInt Line: 4699: The caller is unauthorized. 
2013-11-18 08:14:53: Thread:7112(ERROR) : ACU Configurator , Category: Unprovision Source: Src\ActivatorDll.cpp : UnconfigureInt Line: 4827: A call to this function has failed - (0xc000278b) (The caller is unauthorized.  (0xc000521d). )
2013-11-18 08:14:53: Thread:7112(DETAIL) : ACU Configurator , Category: -END- Source: Src\ActivatorDll.cpp : UnconfigureInt Line: 4828: ***** END UnconfigureInt ******
2013-11-18 08:14:53: Thread:7112(ERROR) : ACU.dll, Category: ConfigureProfile Source: Src\ActivatorDll.cpp : ClientControlConfiguration Line: 3434: Intel(R) AMT unconfiguration failed. The caller is unauthorized. Valid password for the default admin user not found. Verify the password. AMT Status code - Command is not available in the current provisioning/boot state. The SKU version is not supported.  

I don´t know what it´s trying to unconfigure, the AMT is not configured.

I have a Intel Xeon CPU E5-1650 and IntelSCS 9.0.22.63.

What can I do to solve the problem?

1 post / 0 new
For more complete information about compiler optimizations, see our Optimization Notice.