Forum topic

Booting from Live USB image

I am trying to use the Yocto Live USB Image: http://software.intel.com/sites/default/files/devkit-live-img-

Authored by Michael M (Intel) Last updated on 08/13/2018 - 15:00
Forum topic

I have an idea..

As i am very new to IoT my first look allowed me to think this way.

Authored by Abhishek 81 Last updated on 06/19/2019 - 12:50
Forum topic

Error when baking yocto for galileo

Hi folks,

Authored by Last updated on 08/13/2018 - 15:00
Forum topic

Problem installing iotkit-agent

I'm trying to install iotkit-agent on my Galileo but ran into a problem with some SSL certificate issues.

Authored by Tuan B. (Intel) Last updated on 06/19/2019 - 12:50
Forum topic

Sourcing our own IoT Dev kit

I know I'm jumping the gun a little on the IoT Dev kit, but it would be nice to be able to created our own kits if we already have a Galileo board. From what I can gather, we need:

Authored by Michael M (Intel) Last updated on 06/19/2019 - 12:51
Forum topic

Converting Yocto Live USB Image to VirtualBox VM

Rather than boot the Yocto Live USB Image natively, I prefer to use a VM.

Authored by Michael M (Intel) Last updated on 08/13/2018 - 15:00
Forum topic

Running image on qemu

Does anyone knows how do I run galileo iot image on qemu?

When I call runqemu from the build folder like this:

Authored by Last updated on 08/13/2018 - 15:00
Forum topic

Trying to boot Galileo dev kit for this time - no serial comms

I'm trying to boot the Galileo dev kit for the first time with the serial-to-USB cable (supplied), but I'm unable to get any login prompt (nothing is displayed on the HyperTerminal, tried Putty (se

Authored by Mike P. (Intel) Last updated on 06/19/2019 - 12:51
Forum topic

HTAM

Can anyone tell the full form of HTAM i know (H-Hyper T-Threading) but please tell me last 2 words.......

Authored by Last updated on 08/13/2018 - 15:08
Forum topic

setting time with /etc/init.d/iotkit-agent script

You may have noticed that in the current IOT image date is set via timeapi. However, the date doesn't seem to be set correctly.

Authored by Matthias H. (Intel) Last updated on 08/13/2018 - 15:00