Debugging

Amplifier cannot detect Intel Xeon Phi coprocessor configuration.

Hi, there.

When our team used Vtune 2015 Update 2, we could make analysis against mic using the command below.

amplxe-cl -collect=general-exploration -result-dir=./result -target-system=mic-native:1 -- [path to the app]

However, recently we've upgraded to Vtune 2015 Update 4, and now when we execute the command above, it got error "Amplifier cannot detect Intel Xeon Phi coprocessor configuration.". Would you please help us out here?

Debugging Functionality in Intel Parallel Studio Cluster Edition

I am new to using Intel's Parallel Studio XE Cluster Edition.  I am used to using Gdb and Valgrind for debugging.  I have just begun using Intel Inspector XE.  I was wondering if there is any capability in the Parallel Studio XE Cluster package to step through parallel programs and investigate/change individual variable values similar to Gdb, as well as, step different processors independently?  I have not been able to find that functionality as of yet.  Thanks!

Internal error in Inspector XE 2016 Beta

Hi there,

I have been using the Inspector XE Beta fairly successfully but on my recent run Inspector reported an internal error and ended the analysis. It also states that I should contact the Intel Support team.

The Inspector reports several data race conditions with 'for__acquire_lun' which I haven't seen before.

I should say that I am working with Fortran on a linux system. I have also created an Intel Premier support issue where I have uploaded the results dir.

VTune not connecting to Sun JVM Application

Hi,

I am new to VTune and have downloaded the trail version for now. My application is pure Java based and is using Hotspot JVM 1.8. Right now I am trying to profile the application locally on my Windows 7 Desktop but eventually will move this application to RHEL v6.

I am trying to profile my application using VTune Amplifier XE 2015 Update 2 but haven't got any success.

Is there a step by step guide the steps. I tried to look around a lot but couldn't find anything concrete. I will appreciate if someone can share some thoughts.

Thanks.

 

integration with VS 2015, no 64-bit version, does not recognize Windows 10

I had installed Parallel Studio XE 2015 Update 4 on a Windows 8.1 machine.  Integration into Microsoft Visual Studio 2013 worked with Inspector, Amplifier, and Advisor showing up in the VS menu bar.  Integration into Microsoft Visual Studio 2015 worked only for Amplifier.  I noticed in the "Program Files (x86)\Intel\VTune Amplifier XE 2015" folder the *.msi files for VS 2010, 2012, 2013, and 2015.  However, in the Inspector and Advisor folders I saw only the *.msi files for VS 2010, 2012, and 2013.

Subscribe to Debugging