Watercooler / Catchall

User submitted or updated a post and 10 years later 'Last Updated' column on a list of posts will look like...

User submitted or updated a post and 10 years later 'Last Updated' column on a list of posts ( user's contributions web-page: http://software.intel.com/user/nnnnnn/track ) will look like...

.......'Last Updated'
.......3650 days NN hours ago

It would be nice to see when the post was submitted or updated, that is its exact day and hour.

PS: Let's assume that all years are 365 days.

I've pressed a 'Submit' button to create a new post and IDZ system log me out

I'd like to report a new problem. I've pressed a 'Submit' button to create a new post and IDZ system log me out. There was a message in a 'Comment*' edit box:

'This field has been disabled because you do not have sufficient permissions to edit it.'

Note: Could IDZ developers increase length of a 'Subject*' filed? I think it's too short.

A performance problem with the IDZ web-site

Sorry for a post to 'Intel C++ compiler' forum. A subject I'd like to discuss is a very important one.
.
It was already described and here are steps to reproduce:
.
- Launch Internet Explorer
- Select in menu: Tools -> Internet Options -> Press 'Select' button in 'Change how webpages are displayed in tabs.' -> Disable a checkbox 'EnableTabbed Browsing (...)'
- Restart Internet Explorer
- Open Windows Task Manager and select a 'Processes' property page ( click on a 1st column to order by name all running applications )

Any Devs in Sacramento? having an issue with a cpu and cant find any answers.

Hi my name is Devin.. and I have a question.. 

1. I have a 2960xm cpu in a alienware m18x-r2 laptop.. ans i am having an issue..(sorry guys I know this isnt the right spot but Ive posted in all about 50-75 threads around the net and not 1 person can awnser my question) My cpu was running fine and then it my bios just started ressetting to of the settings ..

1.enable extreme edition and 2. flex vid override..   

so Im not able to use my cpu the way it was intended.. 

my question is this..  what would cause this? memory malfunction? or the cpu just going bad? 

Any Devs in Sacramento? having an issue with a cpu and cant find any answers.

Hi my name is Devin.. and I have a question.. 

1. I have a 2960xm cpu in a alienware m18x-r2 laptop.. ans i am having an issue..(sorry guys I know this isnt the right spot but Ive posted in all about 50-75 threads around the net and not 1 person can awnser my question) My cpu was running fine and then it my bios just started ressetting to of the settings ..

1.enable extreme edition and 2. flex vid override..   

so Im not able to use my cpu the way it was intended.. 

my question is this..  what would cause this? memory malfunction? or the cpu just going bad? 

SNMP Subagent Voltage Event Traps

I am currently testing the Intel SNMP subagent (version 5.0.0.8) on CentOS 6, and I've encountered a problem that appears to be related specifically to voltage-type sensors. I am trying to verify SNMP trap generation for the sensors on a S2600CP motherboard. I am able to successfully generate traps for all of the temperature type sensors (BB EDGE Temp, SSB Temp BB BMC Temp, etc.) by adjusting a threshold value. However, when I attempt the same with any of the voltage type sensors (BB +12.0V, BB +5.0V, etc.), no trap is generated even though a SEL event is generated.

SNMP Subagent - logfile timestamp not matching system time

Was not sure what other form I should post this so I will see what turns up here.

I am using Intel's SNMP subagent software version 1.1-16 on CentOS 5.5, RPM package (snmpsa-1.1-16_el5.x86_64.rpm).
The subagent is working fine and receiving traps from the IPMI Driver. I have the hardware clock and OS clock in sync with dayligh savings time.

The problem I have is the SNMP subagent logs these events wtih a timestamp 1 hour behind the system clock. It appears as if the snmpagent logger is adding a timestamp for the event in standard time and not daylight savings time.

Subscribe to Watercooler / Catchall