Forums

Shan A.Mon, July 14th 2014 - 7:35
Create a local instance of IPS_AlarmClockOccurrence8
Hi, I'm just trying to create Alarm Clock with wsman utility, but I couldn't figure out how to do it, can somebody help me? Trying to execute this command: root$ wsman put -k ElementName"DefAlert" -k StartTime="2014-07-15T22:00:00Z"-k Interval="PT12M" -k DeleteOnCompletion="true" http://intel.co...
John Paul Adrian G.Fri, June 27th 2014 - 4:50
How to enable AMT remotely with ACUConfig on Linux and Windows?2
Hello! we are a physics department at a large German university where we deploy several hundred desktop PCs running both Windows and Linux. We use Intel AMT to perform maintenance and administration of these computers since it helps to minimize the amount of sneaker networking we have to do. All ...
Shan A.Wed, June 25th 2014 - 2:18
Intel AMT: Remote Configuration with Integration in Active Directory1
Hi, can someone please explain me, how to do remote configuration of Intel AMT PC, integrating it into Active Directory? Is it possible to do such a configuration with Intel SCS or Open MDTK? Thank you in advance! Alex.
mcbsysMon, June 16th 2014 - 10:00
PSM aborts connecting to vPro 9 client10
Hi, Today I installed vPSM_1.0.0.11634 and tried to connect to a vPro 9 client. I got the following error:   Exception: Object reference not set to an instance of an object.      Source: HLAPI Stack Trace:    at HLAPI.Wireless.WirelessWSMAN.GetLinkPolicy()    at HLAPI.Wireless.WirelessManager....
George B.Wed, May 28th 2014 - 12:01
Intel® vPro™ Platform Solution Manager Crashing on Connect25
I am trying to use the Intel® vPro™ Platform Solution Manager to connect to a machine.  I enter all the machine data including IP address, username, and password, but when I press connect(or let it autoconnect) I see the following error and the program crashes. Exception: Object reference not se...
Brian P.Fri, May 23rd 2014 - 17:03
AMT KVM - No Port Open?3
I'm confused about this mysterious port that isn't open after I provision a computer into CCM. In my provisioning profile, I enable KVM and all the other redirection options, and set an RFB password but apparently this is still half-baked after a provision. For example, if I try to connect to the...
Brian P.Wed, May 21st 2014 - 9:05
AMT - Password Issues15
Hi, I've been tinkering with AMT lately and thinking about using it in our environment. I've made a little test environment just to try out host-based provisioning, but I'm having some weirdness and was hoping someone could explain this behavior. One thing I can't figure out is how to get into th...
Alan B.Mon, April 21st 2014 - 6:53
MEI support under linux - which versions of AMT are supported?2
There are widespread reports in various linux fora about errors with the mei module along the lines of: [  286.232029] mei_me 0000:00:03.0: timer: connect/disconnect timeout. [  286.232038] mei_me 0000:00:03.0: unexpected reset: dev_state = ENABLED (These are pastes from a DQ35JO system - This u...
ivan b.Wed, April 9th 2014 - 7:21
Problem with webui3
Hi all. Need your assist. I configured AMT via RCS server. When I deploying profile without ACL - I can successfully login to webUI(through default login "admin" and MEBx password). But when in profile settings  I chose "access control list" option and added my domain account  - I got   an error ...
Lee W.Fri, March 28th 2014 - 2:31
SCCM 2012 Out Of Band1
Good morning,  I have a test environment where i am trying to configure SCCM 2012 and OOB.  I have configured the OOB service and logged into the IME and configured it with the correct HASHS and enabled the network. When trying to provision the AMT sccm logs: DoConnectToAMTDevice: Failed to estab...
Subscribe to Forums