Help Linking.

Help Linking.

Hi,

I'm having a real tough time linking Havok. I've been trying for a few hours now, which is insane, I always get the same problems no matter what I do. I've even tried following a few "Hello World" tutorials I found via google. Same problem. I get lots of "already defined in x.obj" problems and even a couple "unresolved external symbols"( these in particular are confusing me as I'm definetely reference the lib in question ). I've searched around and noticed that others have had similar problems but those threads haven't helped me. :(

I'm using a precompiled header that looks like this: http://pastebin.com/wjm7yLXz

The libraries and precompiler definitions I'm using are these: http://pastebin.com/nEiGVvTA

The errors: http://pastebin.com/kJqihqp5

Any help would be appreciated. Thanks. :)

publicaciones de 4 / 0 nuevos
Último envío
Para obtener más información sobre las optimizaciones del compilador, consulte el aviso sobre la optimización.

Nm, I've solved it. :)

Hey Emilia R.-

If you can, please post your solution as well. That way, the next person looking through the forums for an answer might find yours!

-Josh

Josh
Developer Support Engineer
Havok
www.havok.com

I ended up moving headers around.

My precompiled header looks like this: http://pastebin.com/2bMVigfk
My entry source looks like this: http://pastebin.com/vEB4eQKS

It now links and I can connect to the visual debugger. I've tested rigid bodies and those work. :)

Deje un comentario

Por favor inicie sesión para agregar un comentario. ¿No es socio? Únase ya