Intel Q35 VGA driver for Win7: No sync on monitor after cable disconnect

Intel Q35 VGA driver for Win7: No sync on monitor after cable disconnect

This is a follow-up to a thread created on Microsoft Technet where Microsoft said I should try ask Intel for help:

Intel Q35 internal display chip on my Dell PC a long time. I found
that if I removed the igfxpers.exe which seem to do automatic-checking
for new displays that are connected.

When igfxpers.exe was running on Vista, I could disconnect a monitor
and then reconnect it and it did not find the signal. But if
igfxpers.exe was not running, I could remove a monitor and then
reconnect it and it worked fine
.

However, in Windows 7, this behavior is not the same. Whatever I do, I
cannot reconnect a monitor. I always have to reboot the computer to
make it detect the signal.

Do anybody have any clue for fixing this? Or do I have to reinstall Vista?

3 posts / 0 nouveau(x)
Dernière contribution
Reportez-vous à notre Notice d'optimisation pour plus d'informations sur les choix et l'optimisation des performances dans les produits logiciels Intel.

Hi Hal Lo,
I am going to move your post to another forum because this question is off-topic for the vPro (Manageability and Security) forum.

Cheers,
Judy

Hi again, Hal Lo,
I don't really see a forum devoted to this kind of issue, so I am suggesting that you go here: http://www.intel.com/p/en_US/support/?wapkw=supportand locate your product. You should be able to find more information that way, and if not, then "Contact Support" here http://www.intel.com/support/feedback.htmwill allow you to communicate with someone who can help you.

Cheers,
Judy

Laisser un commentaire

Veuillez ouvrir une session pour ajouter un commentaire. Pas encore membre ? Rejoignez-nous dès aujourd’hui