Re: Mplayer performance with VAAPI support

Re: Mplayer performance with VAAPI support

Dear All, I am working on Intel atom board (z530 1.60GHz) . Here I am trying to see the CPU utilization of mplayer with VAAPI support i followed steps given in below website http://www.splitted-desktop.com/~gbeauchesne/mplayer-vaapi/ But while running application with ./mplayer -vo vaapi -va vaapi this option i am getting the following error [vo_vaapi] vaInitialize(): invalid VADisplay Error opening/initializing the selected video_out (-vo) device. can any one give sugisition. Thanks in advance Regards Raj
3 posts / 0 nouveau(x)
Dernière contribution
Reportez-vous à notre Notice d'optimisation pour plus d'informations sur les choix et l'optimisation des performances dans les produits logiciels Intel.

Hi,

Thank you for your query.

This forum is mainly based for the Intel® Atom™ Developer Program.
If your query has been unanswered after about 5 business days, it may be that the topic might not be relevant to this forum.
Please can you also visit the Intel® Software Network as someone from this forum might be able to help you with your query.

Link: Intel® Software Network
http://software.intel.com/en-us/forums

MSDN Forums
http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-us/categories

Regards,
Rooven

Intel® Atom™ Developer Program Team

Regards,
DG Rooven

Hi,
Thank you for your reply.

Regards
Raj

Laisser un commentaire

Veuillez ouvrir une session pour ajouter un commentaire. Pas encore membre ? Rejoignez-nous dès aujourd’hui