VTune 2013 install fail

VTune 2013 install fail

When installing vtune with vtune_amplifier_xe_2013_update2.tar.gz on Jefferson Pass server. First it said that Fedora 14 is not a supported OS. After skipping this point, it halts as below:

Step no: 5 of 6 | Installation
--------------------------------------------------------------------------------
Each component will be installed individually. If you cancel the installation,
components that have been completely installed will remain on your system. This
installation may take several minutes, depending on your system and the options
you selected.
--------------------------------------------------------------------------------
Installing Amplifier XE Command line interface component... done
--------------------------------------------------------------------------------
Installing Amplifier XE Sampling driver kit component...
  WARNING: Failed to build driver.
Suggestion: after the installation completes, see
'/opt/intel/vtune_amplifier_xe_2013/sepdk/src/README.txt' for information on how
to build and load the driver into the kernel.
--------------------------------------------------------------------------------
Installing Amplifier XE Power driver kit component...

 

And the README.txt' file is empty.

9 posts / 0 nouveau(x)
Dernière contribution
Reportez-vous à notre Notice d'optimisation pour plus d'informations sur les choix et l'optimisation des performances dans les produits logiciels Intel.
Portrait de Peter Wang (Intel)

Not supporting OS, means that latest product hasn't been tested on that OS. It doesn't mean that the product can't work on that OS.

You successfully installed command line component, but failed to build/load the drivers because:
1. There is no "appropriate" pre-built drivers, since Fedora 14 is not in test list.
2. You can go vtune_amplifier_xe_2013/sepdk/src, after installing the product (if you have development toolkits installed, e.g. gcc)
a) ./build-driver
b) ./insmod-vtune
c) ./boot-script --install

There is no ./insmod-vtune.
[root@cran-server-3 src]# ls
apic.c ecb_iterators.h lwpmudrv.o rmmod-sep3 update_sep_version.pl
boot-script eventmux.c Makefile snb_power.c utility.c
build-driver eventmux.o montecito.c snbunc_cbo.c utility.o
control.c inc output.c snbunc_cbo.o vtsspp
control.o insmod-sep3 output.o snbunc_imc.c wsmexunc_imc.c
core2.c jktunc_imc.c pax snbunc_imc.o wsmexunc_imc.o
core2.o jktunc_qpill.c pci.c sys32.S wsmexunc_qpi.c
core.c jktunc_ubox.c pebs.c sys64.o wsmexunc_qpi.o
corei7_unc.c jktunc_ubox.o pmi.c sys64.S wsmexunc_wbox.c
corei7_unc.o linuxos.c pmi.o sys_ia64.S wsmexunc_wbox.o
cpumon.c linuxos.o poulson.c sys_info.c
cpumon.o lwpmudrv.c README.txt sys_info.o
[root@cran-server-3 src]# pwd
/opt/intel/vtune_amplifier_xe/sepdk/src

There is no ./insmod-vtune.
[root@cran-server-3 src]# ls
apic.c ecb_iterators.h lwpmudrv.o rmmod-sep3 update_sep_version.pl
boot-script eventmux.c Makefile snb_power.c utility.c
build-driver eventmux.o montecito.c snbunc_cbo.c utility.o
control.c inc output.c snbunc_cbo.o vtsspp
control.o insmod-sep3 output.o snbunc_imc.c wsmexunc_imc.c
core2.c jktunc_imc.c pax snbunc_imc.o wsmexunc_imc.o
core2.o jktunc_qpill.c pci.c sys32.S wsmexunc_qpi.c
core.c jktunc_ubox.c pebs.c sys64.o wsmexunc_qpi.o
corei7_unc.c jktunc_ubox.o pmi.c sys64.S wsmexunc_wbox.c
corei7_unc.o linuxos.c pmi.o sys_ia64.S wsmexunc_wbox.o
cpumon.c linuxos.o poulson.c sys_info.c
cpumon.o lwpmudrv.c README.txt sys_info.o
[root@cran-server-3 src]# pwd
/opt/intel/vtune_amplifier_xe/sepdk/src

Portrait de Peter Wang (Intel)

Sorry. That is insmod-sep3, insmod-vtune is for old product VTune(TM) Performance Analyzer.

I have found the three scripts you said, but they are all empty file. How can I solve it?

[root@cran-server-3 src]# file build-driver
build-driver: empty
[root@cran-server-3 src]# file insmod-sep3
insmod-sep3: empty
[root@cran-server-3 src]# file boot-script
boot-script: empty

Thank you.

Portrait de Peter Wang (Intel)

It indicated, the installer exited abnormally.
Are you working on embedded system?
Is it possible to attach /tmp/intel.pset(issa).root.$machine-$date.log for investigating?

Portrait de Peter Wang (Intel)

The problem happens in some embedded (customized) Linux OS, wait future update.

Portrait de Peter Wang (Intel)

If you failed to use VTune(TM) Amplifier XE 2013 U2 on embedded system (based on old Linux OS, such as Fedora Core 14) - please refer to this article http://software.intel.com/en-us/articles/vtune-amplifier-xe-2013-u3-work...

Connectez-vous pour laisser un commentaire.