Forum topic

Unexpected behaviour while vtuning inlined and IPOed code

Dear Forum members,

Écrit par Jozsef K. Dernière mise à jour le 23/05/2016 - 23:17
Forum topic

Vtune 2015.4 and CPU Frequency Ratio

Hi,

I have used Vtune 2015.4 to perform an 'Advanced Hotspots' analysis for a sequential code on a Haswell processor (CentOS release 6.6).

Écrit par iceecp Dernière mise à jour le 23/05/2016 - 09:24
Forum topic

project navigator default ON

Is there a way to open with only Welcome window when vtune opens for the first time? I don't find the project navigator tree on LHS to be very useful and would like it to not show up if possible.

Écrit par A K. Dernière mise à jour le 23/05/2016 - 06:46
Forum topic

I can't run hardware event-based sampling analysis

Hello. I've been tried running enable-call-counts knob by specifying the code on pbs script. 

Écrit par Jin Tak L. Dernière mise à jour le 22/05/2016 - 12:44
Forum topic

Using VTune with host launch for coprocessor doesn't run offload code.

I've been trying to use VTune to analyse a program that offloads much of the work it does to a coprocessor.

Écrit par Sigurhjörtur S. Dernière mise à jour le 19/05/2016 - 05:22
Forum topic

Analyzing JIT API results --- memory requirements excessive?

Hello, I've been using the JIT API on Windows and the result files generated (as stored on disk under the VTune project's directory) are about 300mb in size.  However, after data collection, analyz

Écrit par Andres V. Dernière mise à jour le 17/05/2016 - 00:36
Forum topic

Profiling Haswell with amplxe-cl

Is it possible to collect statistics about L1/L2 TLB Miss on an Intel Haswell processor with amplxe-cl?

If yes, what is the correct syntax to do so with amplxe-cl?

Écrit par ale Dernière mise à jour le 12/05/2016 - 16:44
Forum topic

Version 2016 Update 3 "What's New"

New for the 2016 Update 3! (Optional update unless you need...)

Écrit par MrAnderson (Intel) Dernière mise à jour le 11/05/2016 - 09:31
Forum topic

collection failed - binary cannot be executed

Binary compiled under Windows 7, VS2010, and Intel Fortran 12.1, using open MP.  This binary works fine in Debug mode under VS.  However, when I switch to Amplifier it give this message.  Amplifier

Écrit par Morgan L. Dernière mise à jour le 07/05/2016 - 19:17
Forum topic

Amplier fails with "PMU resource(s) currently being used by another profiling tool or process"

I am running Amplifier cluster edition 2016 on  Intel(R) Xeon(R) CPU E7-2890 v2 @ 2.80GHz, Linux. 

Écrit par Milind C. Dernière mise à jour le 06/05/2016 - 18:17
Pour de plus amples informations sur les optimisations de compilation, consultez notre Avertissement concernant les optimisations.