Amplificateur Intel® VTune™ XE

VTune Amplifier beta webinar Wednesday!

On Wednesday, May 6 at 9AM Pacific yours truly will present: Latest Intel® VTune™ Amplifier XE Improvements.

Discover improvements to Intel® VTune™ Amplifier XE’s OpenMP analysis aimed at helping you achieve maximum scalability. Next, find out how Intel VTune Amplifier XE will support analysis of MPI+OpenMP hybrid applications. Explore Intel VTune Amplifier XE’s profiling capabilities for Intel® HD graphics with OpenCL* and Intel® Media Server SDK. Finally, see the latest ease-of-use improvements.

Need help getting information from Vtune using time ranges

Hello,

So I am using Vtune to profile my system while I use a generated workload. What I am trying to do is get the data for 15ms intervals for the entire run. Here are some of the things I am running:

System profiling

General exploration -> Hardware event sample count viewpoint

Bottom up view

Core, HW context, Function, Callstack -> (I am filtering in by 1 cpu. So my data is only for 1 cpu)

Unable to View Statistic of OpenMP Region CPU Usage Histogram

Hi,

Currently, I'm running analysis on the executable file generated from the compilation of C source code.

However, at the Summary window, certain OpenMP regions' CPU Usage Histograms are not displayed at the GUI, and some of them do.

Attached is the screenshot of Summary window. Hope it'll help to clarify my statement above.

Is there any solution to this problem?

 

Thank you.

Linux: 4.0 is not a supported linux release

Hello all,

similar to this issue back then with Linux 3.0 https://software.intel.com/en-us/forums/topic/282300 I'm now greeted by the annoying error message that "4.0 is not a supported linux release". The differences to the last 3.x release are not large, so this restriction is rather annoying. Is there a way to bypass it? Or is there a beta release ready to be tested to circumvent this issue? I've tried with the latest VTune Amplifier XE 2015 Update 3 release to no avail.

thanks

Cannot locate debugging symbols for file `/tmp/amplxe-tmp-lab/xxxxx/

Hi,

I am trying to profile an application using the remote analysis workflow as mentioned in this link.

https://software.intel.com/en-us/node/496398#46F7A60C-C2A4-4EEA-9460-BC3...

When i try to the run the profiler using GUI as well as command line, i am getting these warning messages:

amplxe: Using result path `/home/xxxx/vtune_trial/xxxxxx/r002hs'

amplxe: Executing actions 16 % Resolving information for `bash'               

Visual Studio 2013 crashes when attempting to build project

I'm using Visual Studio 2013 Update 4 on Windows 7 Pro with Intel VTune 2015 Update 2.  I've been using VTune and Visual Studio just fine for the past few days, but I've recently hit a massive roadblock.  Visual Studio will crash with a null reference exception whenever I try to build the working solution.

Here's the call stack error:

How to install Vtune Amplifier 2015 vtsspp on MPSS2.1.6720

I'm using mpss_gold_update_3-2.1.6720, with a uos version of 2.6.38.8-g5f2543d.

I'm now trying to install the vtune amplifier 2015 on this mpss, so I need sep3_15-k1om-2.6.38.8-g5f2543dsmp.ko and vtsspp-k1om-2.6.38.8-g5f2543dsmp.ko. But I can find only sep3_15-k1om-2.6.38.8-g5f2543dsmp.ko and vtsspp-k1om-2.6.38.8-gd50f2a5smp.ko, but not vtsspp-k1om-2.6.38.8-g5f2543dsmp.ko.

S’abonner à Amplificateur Intel® VTune™ XE