Complete failure of build process with now warnings/errors generated

Complete failure of build process with now warnings/errors generated

Hi

I seem to be experiencing a complete failure of the build process but there is no output at all...

I am running MSVS 9.0 service pack 1 and Composer XE 2013 build 198 on Win 7.

An application I have uses the mkl libraries and that works OK. The problem seems limited to the fortran compiler... ifort is available in my path I get output as expected if I execute ifort /help. I get failures to build at both command line and in VS.

This is the output from a build of your example project, matrix_vector_multiplication_f

========== Build: 0 succeeded, 0 failed, 1 up-to-date, 0 skipped ==========

All I get in the debug directory is a file called CCovLog.html that contains:

1>------ Build started: Project: matrix_vector_multiplication_f, Configuration: Debug Win32 ------

1>

1>matrix_vector_multiplication_f - 0 error(s), 0 warning(s)

There are no other files produced. I see similar problems in our software build.

Where do I begin to look for the problem?

Thanks

John

6 post / 0 nuovi
Ultimo contenuto
Per informazioni complete sulle ottimizzazioni del compilatore, consultare l'Avviso sull'ottimizzazione
Steve - Intel Developer Support

Thanks. That took care of that one very quickly. Now I get:

1>warning #31001: The dll (mspdb80.dll or mspdb100.dll) for reading and writing the pdb could not be found on your path. This is usually a configuration error.Compilation will continue using /Z7 instead of /Zi, but expect asimilar error when you link your program.

I am pretty sure that I have followed the instructions posted on this in another thread...

Thanks

John

Which instructions did you follow?

Steve - Intel Developer Support

These from a previous thread entitled: Error #10037: could not find 'lib'

The workaround/solution for these problems is to modify the "Executables:" path in VS 2008 as follows:

1.) Select "Tools->Options"

2.) Expand "Intel Composer XE"

3.) Expand "Visual Fortran"

4.) Select "Compilers"

5.) For 32-bit:
     a.) Under "Platform:", select "Win32"
     b.) Select "..." for "Executables:"
     c.) Add the following:
         "C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 9.0\VC\bin"
         under
         "$(VCInstallDir)BIN"
     d.) Select "OK"

My previous replies seemed to just disappear.

The changes I made were as per forum article:

Error #10037: could not find 'lib'

and the changes I made were:

1.) Select "Tools->Options"

2.) Expand "Intel Composer XE"

3.) Expand "Visual Fortran"

4.) Select "Compilers"

5.) For 32-bit:
     a.) Under "Platform:", select "Win32"
     b.) Select "..." for "Executables:"
     c.) Add the following:
         "C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 9.0\VC\bin"
         under
         "$(VCInstallDir)BIN"
     d.) Select "OK"

Thanks for the help so far.

John

Lascia un commento

Eseguire l'accesso per aggiungere un commento. Non siete membri? Iscriviti oggi