HTML5 Application Development

Audio not working on Intel XDK

Hi Intel

I am trying to add a simple player to my app but it is not working on the app. It works fine on the browser please help. I am using appstarter and I don't know if I have to add some intel code in order for my little code to work on Android. Some reason it is working on iPhone. Let me know if I have to add something on the code below or appstarter itself please, Thank you in advance.

About The Intel Dev Story App

Hi Team,

I already port your Intel Dev Story app to Windows Store App,

http://apps.microsoft.com/windows/en-us/app/idevstory/b498b121-038e-49ec...

 

I would Like To suggest for the app.

(1) Windows Phone Screen Size Width = 640

(2) The Loading Time Too Long 

(3) The Game challenge cant load after install in Windows Phone or Windows Store.

(4) I also would like to suggest to have Screenshot function in Intel SDK

 

How to convert GIF to PNG while maintaining transparent backround?

I am trying to make my logo ready to be put on t-shirts for website. The site only accepts .png files, but the editing program I have will not make .pngs with a transparent backround. I currently have the image in .gif format, and the backround IS transparent in that one. How can I convert this image to .png while keep the backround transparent?

Thank You

How can I get a .gif to animate with HTML 5?

I used this function to put BE4.gif on the canvas but it doesn't animate and only shows the first frame of the .gif (it's an animated .gif, of course).

function func(){ var ImageCanvas=document.getElementById("canvas1");
if(!ImageCanvas.getContext){return;}
var context=ImageCanvas.getContext("2d");
var imgDraw=new Image();
imgDraw.onload=function(){context.drawImage(imgDraw,0,0);};
imgDraw.src="BE4.gif";
}

What can I do?

Intel App Preview can not authenticating on Windows Phone 8.1 (Lumia 520 updated)

[I'm sorry if my English is not good ]

Some days ago, I still can login to Intel App Preview on my Lumia 520 ( Win Phone 8.1 updated ) , but now I can not do this, when I login to the app it halt at authenticating process. I don't know the reason when ( because my network or anything else...) , I tried it many times but didn't succeed. I still login XDK successfully on my PC.  Any body here have the same problem, please help me! thanks a lot.

Missing images on app Load

When I publish an app to test or go live in Google play the index page always seems to display without the images, if I tap to another page the images appear as well as the images on the index page if I hit the back button. Same thing happens for the background color (not an image just bg color attribute), I made the images smaller in file size thinking it may help but it still happens.

Missing images on app Load

When I publish an app to test or go live in Google play the index page always seems to display without the images, if I tap to another page the images appear as well as the images on the index page if I hit the back button. Same thing happens for the background color (not an image just bg color attribute), I made the images smaller in file size thinking it may help but it still happens.

Iscriversi a HTML5 Application Development