Servidor

Why GotoBlas has so low efficiency(where is wrong for my steps)?

 I use GotoBlas and mpich to run hpl in the cluster(the cpu is Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2670 0 @ 2.60GHz). I use two ways to compile GotoBlas:(1)make (2)make USE_THREAD=0 TARGET=NEHALEM. The library used in the makefile of hpl is libgoto.a. However, the two different ways of compiling GotoBlas all leads to a low efficiency of HPL results: only 150GFlops(the theorical peak is 330 GFlops). Do I have some mistakes in compiling GotoBlas? Thanks for your answer.

Establish XDB connection on non-shared JTag design

The 60 Pin Debug Port (XDP) Specification Document (DPS) specifies the open chassis Platform requirements to implement a 60 Pin XDP connector to use PHG XDP debug tools and third party vendors that support the 60 Pin XDP interface.

Since Skylake platform, internal boards that will be used as a reference to external customers are required to implement 1 X Merged 60 Pin XDP Connector.

  • Desenvolvedores
  • Parceiros
  • Linux*
  • Microsoft Windows* (XP, Vista, 7)
  • Microsoft Windows* 10
  • Microsoft Windows* 8.x
  • Servidor
  • Windows*
  • Avançado
  • xdb
  • Depuração
  • Área de trabalho do Microsoft Windows* 8
  • Problem when running the intel optimized MP LINPACK Benchmark

    Hi, I'm running  intel optimized MP LINPACK Benchmark on one node with two Intel Xeon Phi coprocessers. I use "make arch=intel64 verson=offload" to compile the code, and in bin/intel64 I use "./xhpl" to run, and it has no problem. Then I change P,Q from 1,1 to 1,16 because I have 16 cores on the node, and I change N from 1000 to 30000. Then I use "mpirun -np 16 ./xhpl" to run xhpl, but it has an error and stopped, it shows:

    "Error in scif_send 104

    APPLICATION TERMINATED WITH THE EXIT STRING: Hangup (signal 1)"

    offload error: process on the device 0 was terminated by signal 11 (SIGSEGV)

    I am new to Xeon Phi coding. I am getting "offload error: process on the device 0 was terminated by signal 11 (SIGSEGV)" if my array size is greater than "500000". Following is the code I am trying to run.

    If I change my array size to 600000 it throws the error.

    #include <iostream>
    #include <omp.h>
    #include <stdlib.h>
    #include <sys/time.h>
    #include <stdio.h>

    using namespace std;

    #define  MAXIMUM_VALUE   1000000

    mpss 3.4.3 mpss fails to start @31S1 RHEL7

    I cannot get mpss to start

    mpss.service - Intel(R) MPSS control service
       Loaded: loaded (/etc/systemd/system/mpss.service; disabled)
       Active: failed (Result: exit-code) since Tue 2015-04-14 12:47:36 BST; 9min ago
      Process: 6230 ExecStart=/etc/init.d/mpss start (code=exited, status=1/FAILURE)

    Starting Intel(R) MPSS control service...
    Starting Intel(R) MPSS: [FAILED]
    mpss.service: control process exited, code=exited status=1
    Failed to start Intel(R) MPSS control service.
    Unit mpss.service entered failed state.

    Assine o Servidor